Educație digitală

SuperCoders

Află noutățile și premiile ediției 2020. SuperCoders, organizat anual din 2014, este un program de educație digitală prin care contribuim la formarea tinerei generații.
Citește mai mult

SuperCoders, ediția 2019

Programul SuperCoders este dezvoltat din 2014 de Orange România împreună cu Simplon, cu scopul de a promova folosirea tehnologiei în educație în rândul tinerei generații.
Citește mai mult

Niciun giga nu se pierde

Oferta PrePay Educația digitală Școli participante Educație digitală pentru toți și tehnologie responsabilă Te conectăm cu lucrurile frumoase din viață: familia ta, prietenii tăi, afacerea ta, jocuri și distracție... astfel încât tu să ai experiențe cât mai plăcute. Te ajutăm să afli care sunt riscurile navigării online și să eviți
Citește mai mult

Lansarea platformei Pentru Mâine

Te invităm să citești poveștile inițiativelor noastre de responsabilitate socială, spuse chiar din perspectiva celor care beneficiază de pe urma lor. Explorează toate felurile prin care te poți implica și ajută-ne să construim un „mâine” mai luminos cu ajutorul tehnologiei!
Citește mai mult

#NoiPeNet

Lumea digitală este un loc pentru infinite posibilități, dar și cu foarte multe riscuri. Învață să explorezi acest univers în siguranță, așa încât să te bucuri de toate avantajele lui în fiecare moment, fără griji.
Citește mai mult

#SafetyFirst

Din maşină, de pe două roţi sau ca pieton, telefonul îţi poate distrage atenţia sau reduce câmpul vizual. Și pentru că vrem să fii mereu în siguranță, ți-am pregătit câteva sfaturi pentru când ești pe drum.
Citește mai mult

O planetă mai verde

Reciclează #PentruMâine

Prin programul Buy-Back, poți veni cu telefonul vechi sau cu tableta la orice magazin Orange și vei primi un voucher a cărui valoare depinde de evaluarea dispozitivului. Iar cu voucherul, poți să-ți cumperi un gadget nou.
Citește mai mult

Rețea eficientă energetic

Acoperirea și calitatea rețelei sunt esențiale pentru Orange, însă la fel de importante sunt și impactul activităților noastre asupra mediului înconjurãtor, asupra sănătății angajaților noștri și a oamenilor în general. Așa că încercăm, și până acum chiar reușim, să excelăm în ambele direcții.
Citește mai mult

Pentru comunitate

Salvați Copiii

Ca parte a campaniei de prevenire şi reducere a cyberbullyingului, Organizaţia Salvaţi Copiii a lansat aplicația #FărăUrăPeNet. Aceasta este o extensie Chrome ce poate fi găsită pe pagina web dedicată, care poate fi instalată în browserul utilizat pentru navigarea pe Internet de pe orice computer.
Citește mai mult

Code Kids Fundația Progress

Deși SuperCoders crește de la an la an, simțim nevoia să facem mai mult. Așa că îi sprijinim pe cei de la Asociația Progress să implementeze cluburi de coding in bibliotecile publice din Romania, în cadrul programului CODE Kids.
Citește mai mult

Top Employer

Orange demonstrează constant că promovează un mediu de lucru prietenos, responsabil şi cu programe de învăţare axate pe tendinţele actuale din piaţă.
Citește mai mult

Consiliere în carieră

Consilierea în carieră își propune să ofere o experiență personalizată angajaților Orange care au nevoie de sprijin în construirea unui plan de evoluție profesională.
Citește mai mult

Program de dezvoltare profesională

Orice angajat Orange se poate înscrie în platforma Orange Learning și are astfel la dispoziție mii de cursuri online pe care le poate accesa chiar și de acasă sau de la cafenea, prin programul Remote Learning.
Citește mai mult

Dumbrava minunată

Misiunea Dumbravei Minunate este sprijinirea și protecția persoanelor vârstnice aflate în dificultate, din cauza greutăților de ordin social, familial sau material, prin oferirea de soluții adecvate nevoilor acestora
Citește mai mult

Work-life balance

Considerăm că ordinea corectă nu este „dacă am succes, voi fi fericit" ci „dacă știu să fiu fericit, voi avea succes". Vrem să ajutăm angajații să devină experți în starea lor de bine, ca să folosească la maximum atât abilitățile pe care le au, cât și instrumentele de care au nevoie.
Citește mai mult

Talent management

Ne place să credem că avem ochi pentru talente. Însă nu-i suficient să le recunoști, trebuie să le și ajuți să crească. De aceea, Orange susține colegii pregătiți să evolueze pe un job mai complex, în Romania sau alte țări din Grupul Orange.
Citește mai mult

Orange First Step

Programul Orange First Step este dedicat studenţilor şi masteranzilor din toată ţara care vor să facă practică într-unul dintre departamentele Orange.
Citește mai mult

Diversity

Una e să declari că susții diversitatea și alta e să implementezi programe care asigură acest aspect vital pentru un viitor mai bun. Orange România investește constant în proiecte menite să transforme incluziunea și egalitatea la locul de muncă nu doar în realitatea de azi, ci și în cea de mâine.
Citește mai mult

Capital Filles

Proiectul Capital Filles se adresează tinerelor care provin din medii economice modeste, cărora le prezintă sectoarele de activitate ale companiilor implicate, meseriile și calificarea adecvată.
Citește mai mult

Junior Achievement edu app.

Proiectul Profesii digitale îi ghidează pe tineri în alegerea carierei potrivite. Parte a programului național Junior Achievement de orientare profesională, atelierele susțin importanța educației și incluziunii digitale și se desfășoară în liceele selectate.
Citește mai mult

CEAE fizica și chimia altfel

Unul dintre proiectele CEAE în care Orange a decis să investească este „Profesori Altfel”. Obiectivul acestuia este „upgrade-ul” profesorilor defensivi și refractari la nou, neîncrezători în capacitatea de adaptare la nevoile actualelor generații.
Citește mai mult

Tehnologie responsabilă

Tehnologie pentru toți

Lumea digitală este un mediu cu oportunități infinite și ne dorim ca din ce în ce mai mulți dintre noi să aibă acces la o conexiune de internet și la potențialul acesteia. Ambiția noastră este ca serviciile pe care le oferim să ajungă la un număr cât mai mare de
Citește mai mult

Aplicații mobile sociale

Fiecare dintre noi poate face diferența. Când ai deficiențe de vedere, provocările apar la tot pasul și nu sunt puține. Începând cu activitățile de autoinițiere și gospodărire și până la cele profesionale și de învățare.
Citește mai mult