×

Alegeri sustenabile

Poți să fii mai sustenabil acasă și la birou, prin câțiva pași simpli:

Activează modul de economisire a energiei

Dacă ți se pare că bateria telefonului se descarcă prea repede în ultimul timp, activează modul de economisire a energiei pentru a extinde durata de viață a acesteia. Pentru rezultate optime, alege să setezi și un grad mai mic de luminozitate a ecranului.

Închide aplicațiile din background

Aplicațiile pe care nu le folosești și rulează în fundal ajung să consume multa energie și să încetinească performanța telefonului tău. Alege să le închizi și să-i oferi o pauză.

Închide device-urile

Știai că atunci când lași device-urile în sleep mode ele folosesc în continuare electricitate? Un obicei sustenabil, dar care te va ajuta în același timp să ai grijă de device-urile tale, precum laptop-ul, este să le oprești mereu atunci când nu ai nevoie de ele.

Fără Bluetooth, WiFi și GPS activat

Oprește functiile de bluetooth, Wifi și GPS în timp ce dormi sau în orice moment în care nu ai nevoie de ele. Astfel vei economisi energie și îți vei păstra bateria device-ului încărcată pentru mai mult timp.

Fără încărcătoare în priză

Încărcătoarele consumă curent chiar și atunci când nu sunt conectate la un device, fie că e vorba de un telefon sau de un laptop. Nu uita să scoți mereu din priză încărcătorul atunci când nu ai nevoie de el pentru a salva energie.