×

Un nou concept pentru magazinul flagship Orange

România este printre primele țări din Grupul Orange care deschide un magazin în care prezintă produse și servicii cu un impact mai redus asupra mediului, prin care îi încurajează pe clienți să facă alegeri sustenabile.

Smart shop-ul Orange din Piața Victoriei are acum un nou concept, construit în jurul programului de economie circulară “Re”. Pe lângă designul eco-friendly, clienții vor găsi aici:

  • Smartphone-uri recondiționate, care au trecut printr-un control riguros al calității înainte de a fi comercializate. Orange este singurul operator de telefonie din România care are în portofoliu telefoane recondiționate, cu garanție de 24 de luni și piese 100% originale.

  • Accesorii eco-friendly, precum huse de telefon și cabluri USB, ce au ambalaje realizate din materiale 100% reciclabile, biodegradabile și compostabile.

  • Service center, unde pot fi aduse telefoanele pentru reparații și asistență personalizată. Echipa Orange este pregătită să ofere suport clienților pentru problemele pe care le întâmpină cu telefoanele mobile, pentru a prelungi durata de viață a acestora.

  • Cutia “Re”, dedicată reciclării de telefoane, tablete, căști, smartwatch-uri, cabluri și baterii. Ca parte din programul “Re”, lunar, dispozitivele sunt colectate și evaluate de către partenerii Orange, iar apoi sunt reciclate sau primesc o viață nouă.

  • Punctajul EcoRating, sistemul care oferă informații despre performanța telefoanelor de-a lungul întregului ciclu de viață și impactul acestora asupra mediului.

În plus, integrarea tehnologiei în fluxul activităților din magazin contribuie la oferirea unei experiențe îmbunătățite, pentru cei care sunt curioși să-l descopere, și la reducerea consumului de hârtie. Clienții care sunt interesați de ofertele Orange pot afla informații direct de la Info kiosk, rapid, digital, totul în mod interactiv. Dacă, însă, doresc să răsfoiască digital pliantele, în confortul propriei locuințe, le pot descărca prin QR code. De asemenea, de pe etichetele electronice pot afla detalii despre produsele comercializate în magazin, prețul acestora și abonamentele disponibile sau, acolo unde este cazul, despre sistemul EcoRating.

Acestea se adaugă tehnologiilor deja existente în magazin, precum gestionarea traficului din magazin în ordinea sosirii clienților, prin generarea digitală de bonuri de ordine, sau semnarea digitală a contractelor, fără a irosi hârtie.

Mai multe detalii despre noul magazin sunt disponibile aici, iar despre ofertele comerciale dedicate lansării aici.


#OrangeGoesGreen

Obiectivele Orange pentru mediu

Integrăm sustenabilitatea în centrul acțiunilor noastre, pentru a ne reduce impactul asupra mediului. Decarbonizarea și utilizarea mai multor surse de energie regenerabilă și durabilă, alături de folosirea resurselor în mod eficient, prin reutilizare și reciclare, reprezintă prioritățile noastre. Pentru astăzi și #PentruMâine.

În 2023, Grupul Orange a anunțat noul plan strategic – Lead the Future, care are la bază o politică ambițioasă de responsabilitate socială și de mediu.

Ținta Grupului Orange este de a reduce emisiile de CO2 cu peste 30% pentru scopurile 1 și 2 până în 2025 (comparativ cu 2015) și cu 45% emisiile pentru toate cele 3 scopuri până în 2030 (comparativ cu 2020).

Aceste angajamente ale Grupului se regăsesc și în strategia locală #OrangeForward, prin care ne-am asumat ambiția ca, în 2026, Orange să fie alegerea #1 pentru soluții sustenabile de conectivitate și servicii digitale integrate.

lead-the-future

Inițiativele Orange Romania pentru mediu

echipament-retea-1

Pentru a fi alegerea #1 a clienților, dar și pentru a fi sustenabili, investim în tehnologii care să ne ajute să eficientizăm consumul propriu de energie, dezvoltăm soluții care să ne permită să oferim servicii de calitate în mod sustenabil, realizăm produse și programe ce se axează pe economia circulară, inovăm pentru ca partenerii noștri să contribuie la crearea de orașe inteligente.

Orange pentru clienți Decarbonizare Orange

Programul Orange de economie circulară “Re”
Folosit nu înseamnă ca nu poate fi reutilizat sau că nu poate fi transformat.
Programul “Re”, este modul nostru de a încuraja un comportament responsabil prin reciclarea, recondiționarea, repararea și recumpărarea telefoanelor vechi.

Programul “Re”

kv-program-re-desktop