×

Conformitate și transparență

Misiunea noastră este să facem tehnologia accesibilă tuturor, să îmbunătățim și să simplificăm viața clienților noștri, prin construirea serviciilor
viitorului, împreună cu ei, contribuind astfel la transformarea societății. În tot ceea ce facem, ne-am luat angajamentul de a promova sustenabilitatea și responsabilitatea în afacerea noastră, #PentruMâine.

Responsabilitatea înseamnă pentru noi și o comunicare deschisă și transparentă a performanței și a impactului companiei în comunitatea din România.
Astfel, oferim acces clienților, partenerilor și colegilor noștri la informații referitoare la guvernanță și etică și la politicile noastre sociale și de mediu. Printr-un sistem complex de raportare locală și față de Grupul Orange, ne asigurăm că urmărim cu regularitate cei mai relevanți indicatori care ne arată modul în care se reflectă activitatea companiei în comunitatea locală.

Încă din 2007, informaţiile despre performanța nefinanciară a entităților Orange din România sunt disponibile în raportul de sustenabilitate.


kv-ceo-oro-oroc


Anul 2022 are o însemnătate aparte pentru istoria Orange în România. Am sărbătorit 25 de ani de la primul apel în rețeaua Dialog și 20 de ani de când brandul Orange este prezent în viețile românilor și îi conectează cu tot ceea ce este important pentru ei.

Totodată, Orange Romania Communications a finalizat tranziția către brandul Orange,am lansat prima ofertă comună de servicii fix-mobil și am parcurs etape importante pentru a oferi clienților noștri o experiență unitară.
Am continuat să lucrăm la alinierea proceselor și procedurilor interne, am dezvoltat moduri de a colabora și
am pus la dispoziția colegilor noștri programe de dezvoltare profesională și modalități de a se implica în comunitățile în care ne desfășurăm
activitatea.

Am prioritizat responsabilitatea socială în centrul acțiunilor noastre, pentru a crea un mediu propice pentru incluziunea digitală, lupta împotriva schimbărilor climatice și performanță crescută.
Toate acestea sunt dovada modului în care înțelegem să acționăm pentru un viitor sustenabil, #PentruMâine. Ne dorim ca prin acțiunile, produsele și serviciile noastre să contribuim la crearea unei societăți incluzive și durabile.

Liudmila Climoc
CEO Orange Romania

Andrei Popovici
CEO Orange Romania Communications

Raport de sustenabilitate Orange Romania și Orange Romania Communications, 2022


Te invităm să consulți rapoartele pe care Orange România și Orange România Communications le-au publicat de-a lungul timpului.


Sunt disponibile pentru a fi consultate și rapoarte istorice, din arhiva Orange România.

Raport Responsabilitate 2006

Raport Responsabilitate 2005

Raport Responsabilitate 2004

Raport Responsabilitate 2003