Conformitate și transparență

Responsabilitatea socială înseamnă pentru noi o comunicare deschisă și transparentă a performanței și a impactului companiei în comunitatea din România.
Astfel, oferim acces clienților, partenerilor și colegilor noștri la informații referitoare la guvernanță, strategie, politici sociale și de mediu și etică.

Printr-un sistem complex de raportare locală și față de Grupul Orange, ne asigurăm că urmărim cu regularitate cei mai relevanți indicatori care ne arată felul în care se reflectă activitatea companiei în comunitatea locală.

Încă din 2007, informaţiile despre performanța nefinanciară a entităților Orange din România sunt disponibile în raportul anual interactiv al grupului Orange.

portret-liudmila-climoc-2


Vă invit să parcurgeți primul raport centralizat al entităților Orange în România, realizat cu respect față de principiile transparenței și cu deschidere pentru a comunica unei audiențe extinse informații referitoare la impactul social și de mediu al organizației noastre.

Rolul de lider al pieței locale de telecomunicații mobile ne onorează și ne responsabilizează în aceeași măsură. De-a lungul celor 23 de ani de prezență pe piața din România, Orange a devenit recunoscută pentru reputația sa de companie puternică, rezilientă și integră, motiv pentru care împărtășim cu încredere din lecțiile învățate cu toate părțile interesate.

Mai mult, constatăm cum, din ce în ce mai mult, atât partenerii de afaceri, cât și clienții și societatea civilă, în general, pun accent pe importanța responsabilității sociale și de mediu. Acest lucru reflectă interesul față de contribuția activă a fiecărei părți interesate la dezvoltarea sustenabilă a societății.

- Liudmila Climoc
CEO Orange România

Citește Declarația nefinanciară consolidată, 2019


Te invităm să consulți rapoartele pe care Orange România și Orange România Communications le-au publicat de-a lungul timpului.


Sunt disponibile pentru a fi consultate și rapoarte istorice, din arhiva Orange România.

Raport Responsabilitate 2006

Raport Responsabilitate 2005

Raport Responsabilitate 2004

Raport Responsabilitate 2003