×

#OrangeGoesGreen

Conectați la un viitor mai verde
În noul Orange shop Europe House

  • Piața Victoriei,
    Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 47 - 53,
    București

România este printre primele țări din Grupul Orange care deschide un magazin în care prezintă produse și servicii cu un impact mai redus asupra mediului, prin care îi încurajează pe clienți să facă alegeri sustenabile.

Află mai mult

orange-europe-house

Obiectivele Orange pentru mediu

Integrăm sustenabilitatea în centrul acțiunilor noastre, pentru a ne reduce impactul asupra mediului. Decarbonizarea și utilizarea mai multor surse de energie regenerabilă și durabilă, alături de folosirea resurselor în mod eficient, prin reutilizare și reciclare, reprezintă prioritățile noastre. Pentru astăzi și #PentruMâine.

În 2023, Grupul Orange a anunțat noul plan strategic – Lead the Future, care are la bază o politică ambițioasă de responsabilitate socială și de mediu.
Ținta Grupului Orange este de a reduce emisiile de CO2 cu peste 30% pentru scopurile 1 și 2 până în 2025 (comparativ cu 2015) și cu 45% emisiile pentru toate cele 3 scopuri până în 2030 (comparativ cu 2020).

Aceste angajamente ale Grupului se regăsesc și în strategia locală #OrangeForward, prin care ne-am asumat ambiția ca, în 2026, Orange să fie alegerea #1 pentru soluții sustenabile de conectivitate și servicii digitale integrate.

lead-the-future-1

29 ORANGE ILLUSTRATIONS AR USINE W RVB.png

Inițiativele Orange Romania pentru mediu

Pentru a fi alegerea #1 a clienților, dar și pentru a fi sustenabili, investim în tehnologii care să ne ajute să eficientizăm consumul propriu de energie, dezvoltăm soluții care să ne permită să oferim servicii de calitate în mod sustenabil, realizăm produse și programe ce se axează pe economia circulară, inovăm pentru ca partenerii noștri să contribuie la crearea de orașe inteligente.

Orange pentru clienți Decarbonizare Orange

Programul Orange de economie circulară “Re”

Folosit nu înseamnă ca nu poate fi reutilizat sau că nu poate fi transformat.

Programul “Re” este modul nostru de a încuraja un comportament responsabil prin reciclarea, recondiționarea, repararea și recumpărarea telefoanelor vechi.

Programul “Re”

kv-program-re-desktop-1