×

Eco Filter

Schimbările mari vin în urma unor gesturi mici, repetate cu conștiinciozitate, iar încurajarea unui comportament responsabil în mediul digital este printre prioritățile noastre de responsabilitate socială.


Știai că afișarea de conținut digital în social media are un impact asupra mediului înconjurător, prin consumul de resurse și generarea de emisii de dioxid de carbon (CO2)?

Fiecare dintre noi are o amprentă de carbon datorată activităților și produselor pe care le folosim, pe care o putem reduce cu ajutorul unor eco-gesturi realizate zi de zi, iar tehnologia ne vine și de data aceasta în ajutor.

Așadar, te invităm să folosești și tu Eco Filter, un filtru dedicat rețelelor de socializare. Acesta poate contribui la reducerea cu până la 20%* a consumului de energie asociat utilizării platformelor Facebook și Instagram.

ECOFITLER_selfie_v6

Cum face acest lucru? Telefonul tău consumă din energia bateriei pentru toate activitățile tale din online - scroll-ul pe Facebook, video-urile live pe Instagram. Cu cât mai puțină energie este folosită în publicarea și afișarea conținutului pe rețelele de socializare, cu atât va fi nevoie de mai puțin timp și consum de electricitate pentru reîncărcarea completă a bateriei.

*Filtrul a fost verificat de Greenspector, o agenție independentă specializată în eficiența resurselor energetice și performanța resurselor digitale.

Descoperă avantajele filtrului prietenos cu mediul:

  • este ușor de folosit;
  • reduce numărul de pixeli ai unui video sau ai unei fotografii, cu o scădere aproape imperceptibilă a calității conținutului tău;
  • poate fi folosit cu aplicațiile mobile Facebook și Instagram stories realizate live (prin urmare, nu poate fi aplicat conținutului foto/video din galeria foto personală).

Gesturile simple fac diferența. Te invităm să fii și tu eco-responsabil când postezi în social media și să folosești Eco Filter.

Accesează filtrul direct de pe telefon și adaugă-l în galeria ta de filtre preferate.

Accesează filtrul