Rețea eficientă energetic

Acoperirea și calitatea rețelei sunt esențiale pentru Orange, însă la fel de importante sunt și impactul activităților noastre asupra mediului înconjurãtor, asupra sănătății angajaților noștri și a oamenilor în general. Așa că încercăm, și până acum chiar reușim, să excelăm în ambele direcții.

Pentru prima dintre ele, dovada stă în studiului efectuat în perioada 07.12.2017 - 10.01.2018 de către auditorul extern Systemics-PAB, unde Orange s-a clasat pe primul loc în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite în România. Auditul a analizat performanţele reţelelor mobile din ţările din zona Europa a Grupului Orange, iar Orange România s-a poziţionat în topul operatorilor telecom.

Apoi, ne asigurăm că toate telefoanele comercializate în magazinele noastre sunt în concordanță cu limitele impuse de organismele naționale și internaționale în ceea ce privește expunerea la câmpurile electromagnetice. Mai mult, toate categoriile de deșeuri generate prin derularea activităților noastre sunt gestionate cu responsabilitate și în conformitate cu reglementările în vigoare.