×

Consiliere în carieră

40 de beneficiari în 2017 și 2018

Consiliere pentru mâine

„Cred că uneori e normal să nu știi exact ce vrei... chiar și când e vorba despre un lucru atît de important cum este propria carieră. Tehnologia face totul mai dinamic, iar schimbarea face parte din viața de zi cu zi: ceea ce știai azi, mâine se schimbă, ceea ce vrei evoluează și tot așa. Menirea mea e să fiu alături de colegi și să-i ajut să facă alegeri în carieră atunci când nu mai știu sigur ce vor sau, dimpotrivă, știu clar unde-și doresc să ajungă, dar nu știu cum să ajugă acolo. Bineînțeles, nu fac asta fără ajutorul echipei și a unor programe dezvoltate special în acest scop.”

Monica nu a fost dintotdeauna specialist în consiliere în carieră. Dar a ajuns la un moment dat în punctul în care a avut nevoie de astfel de sfat și, în urma unui proces riguros, a constatat, culmea, că ar fi o bună mutare în carieră să devină... consilier în carieră.

Astăzi, ea face parte dintr-o echipă prin care ajută colegii să cunoască mai bine compania, opțiunile pe care le au și oportunitățile care li se deschid în față. Totul, în cadrul programului de cosiliere oferit de Orange Romania.

un jurnalist care deocamdată știe ce vrea să facă în carieră

Consilierea în carieră își propune să ofere o experiență personalizată angajaților Orange care au nevoie de sprijin în construirea unui plan de evoluție profesională. În program se poate înscrie oricine, indiferent de actualul job sau de regiunea în care lucrează. În primă fază, angajatul are la dispoziție o serie de instrumente de autocunoaștere și clarificare a obiectivelor personale, grupate într-un modul de self-learning în platforma noastră digitală. Apoi, echipa de consilieri interni oferă ajutor în mai buna cunoaștere a companiei și a opțiunilor pe care fiecare coleg le are în funcție de profilul și interesele sale.