×

Telefonul tău vechi îți aduce o reducere

Programul Buy-Back

Vechiul tău telefon îți poate aduce o reducere substanțială azi și un aer mai curat mâine.

În urma evaluării realizate de către colegii noștri în magazin, primești un voucher de până la 350 de euro, pe care îl vei putea folosi la cumpărarea de telefoane, tablete sau accesorii din magazinele Orange.

 • Ce trebuie să fac pentru a beneficia de ofertele Buy-Back?
  Ca să beneficiezi de programul Buy-Back, vino cu vechiul tău dispozitiv (telefon sau tabletă) în orice magazin Orange, iar noi îți vom oferi un voucher în urma evaluării acestuia.

 • Unde pot beneficia de ofertele Buy-Back?
  Programul Buy-Back este valabil în toată rețeaua Orange de magazine, precum și în cea a partenerilor.

 • Cum pot beneficia de oferta Buy-Back?
  Vino în orice magazin Orange cu vechiul tău dispozitiv funcțional (telefon sau tabletă) și primești garantat un voucher de 10 euro, chiar dacă valoarea acestuia este mai mică.
  Singura condiție este să activezi sau să îți prelungești contractul cu 24 de luni cu un abonament mai mare de 5 euro.

Află mai multe despre ofertele actuale de BuyBack.

Am colectat telefoane vechi la #OrangeMusicFestivals

mosaic-buyback

La festivalurile de vară pe care le-am susținut în 2018 și 2019 - Neversea, Electric Castle, Untold, SummerWell și AfterHills - am invitat clienții să își doneze vechiul telefon pentru reciclare.

La cortul Orange de la festival a fost amenajată o cutie special destinată reciclării, iar participanții au primit automat în schimb un kit cool de vară ce conținea o borsetă și o pereche de ochelari, ambele din materiale prietenoase cu mediul.

În total, am colectat cu ajutorul vostru peste 200kg de deșeuri electrice și electronice, majoritatea telefoane, dar și seturi de căști, tablete sau baterii.

borseta-remesh-3

 • Borsetele remesh, realizate de Ateliere fără Frontiere prin reutilizarea materialelor publicitare Orange, contribuie la reducerea impactului asupra mediului și la inserția socio-profesională a persoanelor din medii dezavantajate.
  Știai că realizarea a 1000 de produse remesh prin reutilizarea mesh-urilor înseamnă evitarea generării a 1770kg CO2, care este echivalentul a scoaterii din trafic a 310 autoturisme într-o zi?

borseta-bumbac-2

 • Borsetele din ţesătură 100% bumbac netratat, nevopsit şi neînălbit realizate de către Atelierul de Pânză susțin principiile consumului responsabil, prin înlocuirea produselor de unică folosință din plastic. Fiind o unitate protejată autorizată, 30% dintre angajaţii Atelierului sunt persoane cu dizabilităţi. Știai că 10 sacoșe din bumbac pot înlocui 1600 de pungi de plastic?