Reciclează #PentruMâine

Tehnologie la schimb

„Mă numesc Răzvan și sunt Content Manager. Mama nu înțelege nici azi ce fel de job serios e ăsta, în care stai toată ziua cu nasul în telefon sau tabletă. Și nici măcar nu te duci la birou dimineața, ca omu’. Dar se bucură că eu sunt pasionat și mulțumit de munca mea. Nu depind de nimic, în afară de telefon. Care trebuie să fie cel mai bun.”

Răzvan este, probabil, unul dintre oamenii care își schimbă telefonul cel mai des. Și nu pentru că îi place să arunce cu banii pe fereastră. De fapt, nici nu face asta. De câte ori schimbă telefonul, o face prin programul Buy Back. Așa, își valorifică „vechiul” device și îl costă mult mai puțin unul nou. În plus, știe că face un bine mediului.

Prin programul Buy-Back, poți veni cu telefonul vechi sau cu tableta la orice magazin Orange și vei primi un voucher a cărui valoare depinde de evaluarea dispozitivului. Iar cu voucherul, poți să-ți cumperi un gadget nou.

un jurnalist care se gândește să-și cumpere un telefon nou

Vino în magazinele Orange, profită și tu de oferta Buy-Back.

Reciclează telefonul vechi la #OrangeMusicFestivals

mosaic-buyback

La festivalurile de vară pe care le susținem - Neversea, Electric Castle, Untold, SummerWell și AfterHills - am invitat clienții să își doneze vechiul telefon pentru reciclare.

La cortul Orange de la festival a fost amenajată o cutie specială destinată reciclării, iar participanții au primit automat în schimb un kit cool de vară ce conținea o borsetă și o pereche de ochelari, ambele din materiale prietenoase cu mediul.

borseta-remesh-3

 • Borsetele remesh, realizate de Ateliere fără Frontiere prin reutilizarea materialelor publicitare Orange, contribuie la reducerea impactului asupra mediului și la inserția socio-profesională a persoanelor din medii dezavantajate.
  Știai că realizarea a 1000 de produse remesh prin reutilizarea mesh-urilor înseamnă evitarea generării a 1770kg CO2, care este echivalentul a scoaterii din trafic a 310 autoturisme într-o zi?

borseta-bumbac-2

 • Borsetele din ţesătură 100% bumbac netratat, nevopsit şi neînălbit realizate de către Atelierul de Pânză susțin principiile consumului responsabil, prin înlocuirea produselor de unică folosință din plastic. Fiind o unitate protejată autorizată, 30% dintre angajaţii Atelierului sunt persoane cu dizabilităţi. Știai că 10 sacoșe din bumbac pot înlocui 1600 de pungi de plastic?

Mai mult decât atât, o tonă de deșeuri electronice reciclate înseamnă un cost evitat de 43EUR, echivalentul dioxidului de carbon care nu se mai eliberează în natură.


Programul Buy-Back

În orice magazin Orange shop poți beneficia de programul Buy - Back.

Vechiul tău telefon sau tabletă îți poate aduce o reducere substanțială azi și un aer mai curat mâine. În urma evaluării, primești un voucher de până la 350 de euro, pe care îl vei putea folosi la cumpărarea de telefoane, tablete sau accesorii din magazinele Orange. Mai mult, te asiguri că toate părțile care pot fi refolosite vor avea parte de o nouă viață într-un alt obiect.
Află mai multe despre ofertele actuale de BuyBack.

Beneficiile programului Buy-Back:

 • Poți aduce orice model de telefon sau tabletă;
 • Dacă telefonul tău este evaluat până în 10 euro, primești 10 euro garantat pentru acesta dacă activezi sau prelungești cu 24 de luni un abonament din oferta curentă;
 • Poți aduce în magazinele Orange chiar și un telefon care nu mai funcționează. Noi îl vom colecta și astfel protejăm natura împreună.

Întrebări frecvente:

 • Ce trebuie să fac pentru a beneficia de ofertele Buy-Back?
  Ca să beneficiezi de programul Buy-Back, vino cu vechiul tău dispozitiv (telefon sau tabletă) în orice magazin Orange, iar noi îți vom oferi un voucher în urma evaluării acestuia.

 • Unde pot beneficia de ofertele Buy-Back?
  Ofertele Buy-Back sunt valabile în orice magazin Orange.

 • Cum pot beneficia de oferta Buy-Back național?
  Vino în orice magazin Orange cu vechiul tău dispozitiv funcțional (telefon sau tabletă) și primești 10 euro garantat, chiar dacă este evaluat până în 10 euro.
  Singura condiție este să activezi sau să îți prelungești contractul cu 24 de luni, cu un abonament mai mare de 5 euro.