Juriul Concursului național SuperCoders

Vă prezentăm jurații care vor alege cele mai bune aplicații ale noii generații de tineri programatori.

Avem premii pentru concurenții câștigători și 50 de locuri gratuite în Academia online SuperCoders.


Roxana Rugină este Fondator & CEO Simplon România, o organizație care dezvoltă programe de educație digitală pentru copii din 2014. Roxana este pasionată de noile tehnologii și de metodele de învățare creativă bazate pe joc și experimente practice. Până acum a coordonat proiecte precum Digital Kids Cluj, SuperCoders, CodeKids, oferind cursuri pentru 1500 de copii la nivel național.

Veronica Dogaru este Corporate Communication Manager la Orange Romania. Cu o experiență de peste 17 ani în comunicare, Veronica se ocupă de dezvoltarea și implementarea strategiei de imagine, comunicare corporativă și responsabilitate socială a companiei. Crede în dezvoltarea sustenabilă a companiei și în implicarea constantă în programe de educație digitală ca bază a pregătirii societății pentru viitorul tehnologizat.

Andreea Albut este Communication Manager la Ubisoft România. Andreea activează de peste 7 ani în domeniul comunicării, în industrii ca IT&C, consumer tech, gaming, FMCG, fashion & beauty. De peste trei ani face parte din echipa Ubisoft, unde dezvoltă proiecte de comunicare internă, Employer Branding și CSR. De-a lungul timpului, a fost implicată în numeroase proiecte educaționale din zona de gaming și susține dezvoltarea tinerelor talente și accesul la educație prin tehnologie.

Livia Fericean este Corporate Citizenship & Public Affairs Manager South-East Europe la Samsung. Cu o experienţă de peste 12 ani în industria comunicării, Livia s-a alăturat echipei Samsung în 2018, coordonând activitatea de responsabilitate socială și afaceri publice a companiei pentru Europa de Sud Est, incluzând România și Bulgaria. Livia este pasionată de călătorii și este o cititoare împătimită. 

George Trifan este profesor de informatică la Școala Metropolitană ARC din București. Se simte cel mai bine când este în mijlocul copiilor și adolescenților, atunci când are ocazia de a-i ajuta să își descopere pasiunea pentru informatică și să își atingă potențialul maxim. Este pasionat de călătorii, tehnologie și îi plac mult animalele.

Gabriela Maalouf este psihoterapeut, consilier școlar și este primul practician NLP din România care s-a specializat în programare neurolingvistică pentru copii și părinți, în Marea Britanie. Îmbinand omul și specialistul, Gabriela a creat o serie de ateliere de dezvoltare personală și profesională, pentru a-i ajuta pe cei ce vor să își atingă potențialul maxim. Proiectul de suflet al Gabrielei rămâne Atelierul de Parenting “Ghidul Familiei Împlinite”, în cadrul căruia îi ajută pe părinți să aibă o comunicare cât mai armonioasă cu copilul lor. Prin combinarea a diverse teorii specifice, a lansat în România teoria Parentingului Personalizat, plecând de la practică și ajungând la teorie. De asemenea, atelierele pentru profesori vin să întregească cercul prin care le putem oferi copiilor de azi o lume mai bună mâine.