Tech a break

769 beneficiari

Idei smart pentru mâine

Mă aflam într-un shop Orange și nu înțeleageam de ce nu mă simțeam ca într-un magazin. Adică da, venisem aici la deschiderea unui „Smart Shop” dar, sincer, mă așteptam să fie mai degrabă genul în care intri, plătești factura, schimbi telefonul, reînnoiești contractul și... cam atât.

În schimb aici, pe lângă faptul că totul funcționa digital, oamenii se jucau, experimentau și studiau obiecte smart de design. Era un fel de galerie dintr-o lume digitală. Ca să mă lămuresc, am apelat la cineva care părea că se simte genul acesta de spațiu ca peștele în apă: Alex, care e student în ultimul an la arhitectură.

Când l-am întâlnit, studia un fel de lampă care părea că știe să facă mult mai mult decât lumină. „E produsul câștigător la Smart Design Challenge, competiția organizată de Orange, pe care eu o voi câștiga peste doi ani. Deja lucrez la un proiect complex împreună cu echipa mea.” Vine la Orange Smart Shop pentru că aici se simte mai aproape de viziunea lui care va schimba lumea prin tehnologie. Și pentru că poate să se joace, să testeze, să-și hrănească creativitatea.

Discutând cu el, cred că am înțeles ce este, de fapt, un Smart Shop Orange: spațiul în care te conectezi cu varianta ta mai tehnologizată și mai conectată, pentru că poți avea o experiență digitală specială.

Iar pentru a duce experiența asta la nivelul următor, Orange organizează în aceste Smart Shopuri evenimente care sprijină dezvoltarea digitală a comunităților în care se află: Tech a Break este platforma în cadrul căreia au loc atât ateliere pentru copii, părinți și bunici, cât și un concurs de design smart.

un reporter din ce în ce mai smart

Înscrie-te la evenimentele Tech a Break și învață să trăiești mai smart!

Orange Smart Shop își deschide larg ușile și te invită într-o pauză prelungită de tehnologie. Tech a Break este o platformă de evenimente găzduită de Orange smart Shop. Timp de câteva săptămâni, magazinul nostru se transformă într-un hub de comunicare, un rezervor de inspirație, unde oricine poate intra în contact cu tehnologiile de ultimă generație.

Atelierele, pe foarte scurt:

Fast SuperCoders:

Lecții de programare special concepute pentru copiii cu vârste între 10 și 13 ani și susținute de către specialiștii Simplon România.

Smart Parents:

Ateliere de parenting digital pentru o relație sănătoasă cu tehnologia, susținute Otilia Mantelers, Gabriela Maalouf și experții Orange.

Părinți la școală:

Specialiștii Orange discută cu părinții și bunicii care vor să învețe cum să folosească smart telefonul.

Smart Design Challenge:

Este concursul în care tinerii designeri sunt provocați să proiecteze un obiect sau o instalație de design, atât decorativă, cât și funcțională, care se inspiră din produsele și serviciile Orange din categoriile. Proiectul câștigător câștigă un premiu în valoare de 5000 euro.

Istoric evenimente:

Părinți la școală
Smart design challenge
Smart parents

Vezi ce este și unde poți găsi un Orange Smart Shop azi:

Orange Smart Shop este un spațiu amenajat cât mai aproape de modul în care folosești tehnologia, fie că ești acasă sau la birou, te distrezi sau faci sport. Aici oferim clienților o experiență de cumpărare inedită și soluționare rapidă a tuturor cerințelor, întreaga comunicare comercială bazându-se exclusiv pe soluții digitale.
Harta aici.

Pregătește-te pentru magazinele care se vor deschide mâine!