Orange Me pentru persoane cu dizabilități senzoriale

Telefonul care se adaptează

Monica are părul roșcat și pistrui asortați în obraji. Se îmbracă mereu colorat, pentru că, spune ea, îi place să greșească: „Micile imperfecțiuni sunt, de fapt, felul nostru de a ne exprima personalitatea.” Când am întâlnit-o în cafeneaua hotelului în care participase la un workshop, Monica s-a ridicat să mă întâmpine înainte să ajung lângă ea. Ceea ce e surprinzător, pentru că Monica nu vede.

Interviul cu ea a fost mai degrabă ca o discuție plăcută, iar la final, Monica a decis că trebuie să ne mai vedem. A scos telefonul și mi-a zis: „Spune acum numărul tău de telefon. Se înregistrează în contacte și o să te sun.” Nu e minunat atunci când tehnologia ne face să ne apropiem? Monica nu vede, dar pe telefonul ei nu-l deranjează asta. Pentru că e unul dintre puținele lucruri care s-au adaptat la nevoile ei.

De aceea, aș vrea să spun că, dacă știi pe cineva cu dizabilități senzoriale – adică legate de văz, auz sau vorbire - află că-i poți face cadou un telefon cu funcții adaptate, cu minute nelimitate în rețea și internet pe mobil la viteze 4G, prin abonamentul Orange Me.

Sau, dacă ai chiar tu nevoie de un astfel de pachet, vino cu certificatul de încadrare pe cod de handicap în orice magazin Orange, abonează-te pe 2 ani și ai o ofertă specială și un telefon adaptat ție.

cea mai bună prietenă a minunatei Monica

Află mai multe despre oferta Orange Me în magazinele Orange sau pe Orange.ro.

Vino cu certificatul de încadrare pe cod de handicap în orice magazin Orange și află mai multe despre ofertele cu telefon mobil sau fix adaptate persoanelor cu dizabilități senzoriale.

Află detalii aici.