O planetă mai verde

Prin specificul industriei, tehnologia digitală contribuie la folosirea mai eficientă a energiei și a altor resurse ale planetei fie pentru că soluțiile de telecomunicații duc la eliminarea costurilor de transport, fie pentru că dezvoltarea de noi produse, precum senzorii și Internet of Things, au deja integrate astfel de principii.


smart-city-1

Smart city, eficiență și conectivitate

Infrastructura digitală a unui Smart city înseamnă soluții inteligente de eficientizare a ritmului orașului și de îmbunătățire a calității vieții oamenilor.
Am lansat în 2016 la Alba Iulia primul proiect smart city din România, prin care cetățenii orașului s-au bucurat de hotspot-uri Wi-Fi, soluții inteligente pentru transport public și monitorizare de trafic.
Orange Business Services înseamnă soluții digitale pentru clienții noștri business.

Află mai multe

orange-fab-1

Orange Fab - program de accelerare pentru startup-uri

Susținem antreprenorii în dezvoltarea de produse care îmbunătățesc modul de viață al oamenilor și digitalizează procese de business. Lucrăm cu startup-uri precum BOX2M (soluții de eficiență energetică pentru companii) sau Acquainted (schimb de cărți de vizită digitale, actualizate în timp real).
Orange Fab înseamnă acces la cele mai noi tehnologii, mentorat, deschidere către clienți pentru startup-uri.

Află mai multe

Știu că electronicele vechi nu se aruncă la întâmplare


05_RO_recycle_620x620

buy-back-1

Programul buyback

Programul Buy-Back a fost lansat în 2009, iar de atunci în magazinele noastre colectăm anual de la clienți peste 100.000 de device-uri electronice.

Dacă te gândești să îți iei un telefon sau o tabletă nouă, dar ai vrea și să îl valorifici simplu și rapid pe cel vechi, ți-am pregătit o ofertă specială prin programul Buy-Back.

Află mai multe

Alege factura electronică pentru o planetă mai verde


infografic-einvoice-2019-1

factura-electronica

Factura electronică

Micile angajamente îndeplinite constant sunt cele care au impact pe termen lung. Alege să primești pe e-mail în format electronic factura ta de servicii Orange și gestul tău contribuie la reducerea consumului de hârtie.
În plus, în contul tău My Orange poți vedea factura detaliată, iar plata este mereu la un click distanță, astfel încât tu să câștigi mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi ție.

Află mai multe