Cu toții avem multă putere

Cu toții avem multă putere. Cu toții avem multă responsabilitate.

Universul digital ne oferă o mulțime de oportunități din care avem puterea să alegem: acces nelimitat la informație, surse de divertisment, modalități de învățare și educație, comunicare cu cei dragi aflați la distanță. Insă toate acestea vin cu o datorie pe care o avem fiecare - de a folosi tehnologia în mod responsabil.

De aceea, noi la Orange ne angajăm să contribuim la crearea unei lumi în care să ne bucurăm cu toții de beneficiile tehnologiei dar și să avem grija ca ceea ce facem să aibă un impact pozitiv asupra oamenilor, a comunității și a planetei.

Acesta este mesajul celei mai noi campanii Orange care aduce în atenție relația dintre un tată și fiica lui adolescentă, atunci când acesta îi oferă primul smartphone


Direcțiile noastre de implicare socială

cst-smart-parents

Timpul petrecut online

Tehnologia digitală ne oferă modalități noi de a comunica cu ceilalți și de a învăța. Riscurile vin însă odată cu beneficiile, iar cea mai bună metodă de a le evita este să fim întâi conștienți de ele.

Află mai multe

cst-smart-parents

Tehnologie pentru toți

Tehnologia conduce la evoluție atâta timp cât este accesibilă unui număr cât mai mare de oameni, indiferent de mediul din care provin, de vârstă, de dizabilități sau de locul în care se află. Vrem să ne asigurăm că tot mai mulți dintre noi se bucură în mod egal de beneficiile universului digital.

Află mai multe

cst-smart-parents

O planetă mai verde

Într-o era digitală, protejarea planetei trebuie să fie o misiune împărtășită de cât mai mulți dintre noi. De la resursele pe care le folosim permanent și până la modul în care facem lucrurile zi de zi, este nevoie de o schimbare, de grijă față de viitorul pe care îl oferim generațiilor următoare.

Află mai multe