Talent management

165 beneficiari

Pentru un viitor la nivelul următor

„Întotdeauna mi-am dorit să aflu cum lucrează colegii din alte țări, dar nici prin gând nu-mi trecea că voi ajunge să aflu asta atât de curând. Și totuși, iată-mă pregătită să merg la sediul din Paris, să capăt cunoștințe care mă vor ajuta să merg la nivelul următor în carieră. Normal că-mi vine să cânt de bucurie!”

Deși acum doar doi ani se afla printre „tinerele speranțe” prospăt angajate, Alexa a demonstrat rapid că are nu doar o tonă de entuziasm, dar și calități și cunoștințe pe care știe cum și când să le pună în practică, în folosul întregii echipe. Astfel, a fost promovată după doar un an, iar acum, pentru a merge și mai departe, va beneficia de programul de dezvoltare a talentelor, pe care Orange îl desfășoară pentru angajații săi.

Pentru cei pregătiți să evolueze și să răspundă provocărilor unu job mai complex, în România sau alte țări din Grupul Orange, compania investește în programe de dezvoltare pentru carierele lor de mâine.

un jurnalist procupat de viitorul celor talentați

Ne place să credem că avem ochi pentru talente. Însă nu-i suficient să le recunoști, trebuie să le și ajuți să crească. De aceea, Orange susține colegii pregătiți să evolueze pe un job mai complex, în Romania sau alte țări din Grupul Orange. Suntem atenți la potențialul fiecăruia, fie că vorbim de lideri care ne inspiră, fie de experți care să conducă marile proiecte. Atunci când rezultatele vorbesc de la sine, investim în programe de dezvoltare tocmai pentru ca fiecare să își atingă potențialul maxim. Lucrând alături de alți colegi talentați, atât din Orange cât și din alte companii, ai oportunitatea să te descoperi și să te pregătești pentru următoarea mutare în carieră.

Pentru că suntem o companie digitalizată, multe etape din proces se desfășoară ușor, în fața unui display, fie el monitorul de la birou sau smartphone-ul personal: anunțurile de mobilitate internațională sunt postate pe intranet iar „talentul” este autoevaluat, cu o serie de teste online de potențial.