Rețea eficientă energetic

Cum să faci bine pentru mâine

Când spun tehnologie, majoritatea oamenilor se gândesc la gadgeturi cool, superidei salvatoare, progres, comunicare fără limite, o lume nouă. Marcel e printre cei puțini care se gândesc și la păduri, râuri, aer, natură. Și mai ales la sănătate.

Inginer specializat în telecomunicații, Marcel e pasionat de alpinism, duce o viață sănătoasă și judecă tehnologia prin prisma influenței pe care o are asupra vieții oamenilor și a mediului înconjurător: „Îmi place să am semnal în vârf de munte, dar pentru asta e nevoie să ne gândim serios și la impactul pe care îl are tehnologia asupra mediului în care, până la urmă, trăim și noi. Eu am ales să fiu inginer tocmai ca să fiu un fel de gardian din interior.”

Marcel este în continuare căutare de soluții care să îmbunătățească felul în care folosim tehnologia pentru a comunica. La fel ca el, Orange România se află într-o continuă cercetare și dezvoltare de proiecte pentru eficientizarea echipamentelor de rețea.

un jurnalist care vrea să aibă semnal oriunde

Dacă ai idei pentru eficientizarea și îmbunătățirea echipamentelor scrie-ne și hai să vorbim!

Acoperirea și calitatea rețelei sunt esențiale pentru Orange, însă la fel de importante sunt și impactul activităților noastre asupra mediului înconjurãtor, asupra sănătății angajaților noștri și a oamenilor în general. Așa că încercăm, și până acum chiar reușim, să excelăm în ambele direcții.

Pentru prima dintre ele, dovada stă în studiului efectuat în perioada 07.12.2017 - 10.01.2018 de către auditorul extern Systemics-PAB, unde Orange s-a clasat pe primul loc în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite în România. Auditul a analizat performanţele reţelelor mobile din ţările din zona Europa a Grupului Orange, iar Orange România s-a poziţionat în topul operatorilor telecom.

Apoi, ne asigurăm că toate telefoanele comercializate în magazinele noastre sunt în concordanță cu limitele impuse de organismele naționale și internaționale în ceea ce privește expunerea la câmpurile electromagnetice. Mai mult, toate categoriile de deșeuri generate prin derularea activităților noastre sunt gestionate cu responsabilitate și în conformitate cu reglementările în vigoare.