Reciclează. Pentru Mâine

Tehnologie la schimb

„Mă numesc Răzvan și sunt Content Manager. Mama nu înțelege nici azi ce fel de job serios e ăsta, în care stai toată ziua cu nasul în telefon sau tabletă. Și nici măcar nu te duci la birou dimineața, ca omu’. Dar se bucură că eu sunt pasionat și mulțumit de munca mea. Nu depind de nimic, în afară de telefon. Care trebuie să fie cel mai bun.”

Răzvan este, probabil, unul dintre oamenii care își schimbă telefonul cel mai des. Și nu pentru că îi place să arunce cu banii pe fereastră. De fapt, nici nu face asta. De câte ori schimbă telefonul, o face prin programul Buy Back. Așa, își valorifică „vechiul” device și îl costă mult mai puțin unul nou. În plus, știe că face un bine, pentru că reciclează.

Prin programul Buy-Back, poți veni cu telefonul vechi sau cu tableta la orice magazin Orange și vei primi un voucher a cărui valoare depinde de evaluarea dispozitivului. Iar cu voucherul, poți să-ți cumperi un gadget nou.

un jurnalist care se gândește să-și cumpere un telefon nou

Vino în magazinele Orange, profită și tu de oferta Buy-Back și susține programul de reciclare!

Reciclează la festival

Ai un telefon sau o tabletă de care nu mai ai nevoie? Nu le abandona într-un sertar. Reciclează! Telefonul tău vechi fie va merge la reciclat, fie va fi recondiționat și va avea o nouă viață.

Vara aceasta ai ocazia să contribui la protejarea mediului înconjurător la oricare dintre festivalurile: Neversea, Untold și SummerWell.

Ai un telefon vechi pe care nu îl mai folosești? Sau poate o tabletă care nu funcționeaza? Un încărcător sau alte accesorii de care nu mai ai nevoie?
Lasă-le în cutia destinată reciclării din cadrul festivalului la care participi și primești automat un kit de distracție ce conține: o borsetă, o pereche de căști, un dispozitiv fish eye pentru camera telefonului si o pelerină de ploaie.

Noi le vom colecta pe toate și le vom recicla, pentru un viitor mai verde. Citește în regulament condițiile de participare.

Programul Buy-Back

Nu e nevoie să te deplasezi până la un festival ca să reciclezi. În orice magazin Orange shop poți beneficia de programul Buy - Back.
Vechiul tău telefon sau tabletă îți poate aduce o reducere substanțială azi și un aer mai curat mâine. În urma evaluării, primești un voucher de până la 350 de euro, pe care îl vei putea folosi la cumpărarea de telefoane, tablete sau accesorii din magazinele Orange. Mai mult, te asiguri că toate părțile care pot fi refolosite vor avea parte de o nouă viață într-un alt obiect.

Beneficiile programului Buy-Back:

• Poți aduce orice model de telefon sau tabletă;
• Dacă telefonul tău este evaluat până în 10 euro, primești 10 euro garantat pentru acesta dacă activezi sau prelungești cu 24 de luni un abonament din oferta curentă;
• Poți aduce în magazinele Orange chiar și un telefon care nu mai funcționează. Noi îl vom colecta și astfel protejăm natura împreună.

Întrebări frecvente:

• Ce trebuie să fac pentru a beneficia de ofertele Buy-Back?
Ca să beneficiezi de programul Buy-Back, vino cu vechiul tău dispozitiv (telefon sau tabletă) în orice magazin Orange, iar noi îți vom oferi un voucher în urma evaluării acestuia.

• Unde pot beneficia de ofertele Buy-Back?
Ofertele Buy-Back sunt valabile în orice magazin Orange.

• Cum pot beneficia de oferta Buy-Back național?
Vino în orice magazin Orange cu vechiul tău dispozitiv funcțional (telefon sau tabletă) și primești 10 euro garantat, chiar dacă este evaluat până în 10 euro.
Singura condiție este să activezi sau să îți prelungești contractul cu 24 de luni, cu un abonament mai mare de 5 euro.

Vezi aici lista de telefoane și tablete 4G.